Jobba med oss

Jobba med ossFunballz har genom åren gjort sig kända på flertalet stads- och sportevenemang i framförallt södra delarna av Sverige. im-Event är en nybildad ihopslagning av Funballz och Studs i Skåne. Vi har i dagsläget cirka 40 olika aktiviteter som vi genomför våra events med. Swedish Open i Båstad, Helsingborgsfestivalen (Hx), Malmöfestivalen, Falsterbo Horse Show, SVT Sommarlov och Stadium Sports Camp är några utav våra mest kända samarbeten.

Varje sommar behöver vi mellan 20 och 30 glada ungdomar som vill vara med oss på vår resa mot att bli Sveriges bästa aktivitetsområden. Jobbet går mestadels ut på att instruera och hjälpa barn genomföra aktiviteterna men också bygga upp och planera eventytan. Jobbet pågår främst mellan 15 juni och 31 augusti och mestadels under helger men vi har event året om och välkomnar söknader därefter.

Vi söker dig som är mellan 16 och 25 år gammal. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och tycka det är roligt att jobba med barn. Vi vill att du kan bjuda på dig själv och skoja med barnen samtidigt som du gör ett seriöst jobb. Vi söker både dig som klarar av fysiskt krävande uppgifter och dig som står i kassan. Körkort är ett plus men inte ett måste. Lön enligt överenskommelse, cirka 70-120 kr/timme plus bonus.

Känner du att denna beskrivningen passar in på dig och du är intresserad av att dela en sommar med oss med resor och event över hela södra Sverige, eller vill veta mer om jobbet – tveka inte att höra av dig till mange@im-event.se.

Vänliga hälsningar
Team im-Event

Design av Merreklam