Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u/u5141169/www/wp-content/plugins/better-font-awesome/vendor/mickey-kay/better-font-awesome-library/better-font-awesome-library.php on line 875
Om oss | i'm-Event AB

Om oss

i’m-Event bildades 2014 genom en hopslagning av Funballz Event AB och Studskompaniet. Med 14 års erfarenhet i branschen sträcker vi oss från Malmö i söder till Uppsala i norr. Vår vision är att bli en ledande aktör, inriktade mot aktiva ambulerande aktivitetsområden för barn. Men en utveckling där barn är mer stilla och IT-intresserade än någonsin försöker vi, genom samspel och interaktivitet, få barn i rörelse. Vi har även på senare år börjat jobba med svensexor, möhippor och företagsevenemang runt om i landet. Vår målsättning är att alla våra aktiviteter ska kunna användas och vara populära hos både barn och vuxna.

Personal

Det som genom åren har kännetecknat våra aktivitetsområden och event är bra personal. Vi vill att vår personal ska vara sociala, hjälpsamma och engagerande mot såväl barn som vuxna. Vår slogan är Makes You Smile och betyder kort och gott att sprida glädje. Att sprida glädje gör vi dels genom aktiviteterna i sig, men framförallt genom vår personal. Internt brukar vi säga att halva upplevelsen är på aktiviteten och halva det som händer runtomkring. Har du vad som krävs för att bli en i vårt team, läs mer här: Varje sommar anställer vi mellan 20 och 40 ungdomar som hjälper oss på våra event.

Varför i’m-Event?

Varje år genomför vi över 300 evenemang med Skåne och Stockholm som bas. Vår vision är att skapa liv och rörelse på våra sociala och interaktiva områden. I en tid där tivolikulturen var i behov av en förändring på publika evenemang anser vi, och många därtill, oss som den främsta utmanaren. Vi månar om att barn ska vara i rörelse, umgås med andra barn och känna sig väl omhändertagna. Genom social och barnvänlig personal, innovativa och moderna aktiviteter hoppas vi att även er familj kan känna er hemma hos oss.

Design av Merreklam